Újabb magyar chili siker
Nagyon kellemes meglepetés fogadott bennünket november 6.-án reggel. Egyenesen a tengerentúlról, Wisconsinból érkezett a jó hír, hogy a Madisonban megrendezett Spicy Flave Awards világversenyen a VIP BBQ szószunkat ezüstéremmel jutalmazta a szakmai zsűri, valamint az ALCAPONE névre keresztelt bazsalikomos, chilis paradicsomzselénk szintén a dobogó második fokára állhatott fel
Hogy miért is olyan nagy öröm ez nekünk? Ezeken a világversenyeken jól megmérettetheti magát, aki a chilit választja munkájának, mert a vásárlók visszajelzésén túl szakavatott emberektől kapunk visszacsatolást arról, hogy amit mi a saját ízlésünkre formálunk, az minőségben hol van a világ élmezőnyében. A VIP BBQ szósz, amit Bartal Sándor és Tarcsay György pitmasterekkel közösen fejlesztettünk már nem az első sikeres szereplésén van túl. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy mind a három Egyesült Államokbeli gasztro versenyen a dobogón végzett. A barbeque hazájában egy a létező legnagyobb elismerés. Jó érzés, hogy egy magyar termékre ott is azt mondják, hogy „wow, thats fantastic” ahol a BBQ annyira a nemzeti identitásuk része, mint a svájciaknak az óra.
Az a helyzet, hogy ez a chilis barbeque szósz nekünk is a kedvencünk lett, és ha itthon húst sütünk, sosem hiányozhat mellőle. A paradicsomzselé jó szereplése még nagyobb meglepetés volt számunkra, mivel annyira fiatal termékről van szó, hogy még kereskedelmi forgalomba is csak eztán fog kerülni. Az biztos, hogy aki eddig kóstolta, el volt ragadtatva tőle. A friss bazsalikom és a paradicsom együtt az egyik legsikeresebb kombináció a gasztronómiában, ha teheted, te se hagyd ki az Alcapone-t!
Hozzászólás (1)
Életemben iyen finomat nem ettem mint a Keresztapa íze. Köszönöm