fbpx

Vásárolj 10.000 Ft értékben és ajándékba adunk egy Chilicum Sunflowert!

A chili az egyik legmenőbb ajándék férfiaknak

Ajándék

A chili az egyik legmenőbb ajándék férfiaknak

Ajándék

Sokszor okoz fejtörést hölgyeknek, hogy mivel is lepjék meg párjukat, édesapjukat, vagy éppen férfi testvérüket. Mindenki igazi Jolly Joker ajándékot szeretne adni, de aztán ötlet hiányában jön a szokásos zokni, ing, nyakkendő, ami bár praktikus, de éveken keresztül elég snassz és személytelen tud lenni. Ha férfi szívet megdobogtató ajándékban gondolkodunk, ami valóban maradandó hatást kelt, olyan dolgokra érdemes gondolni, ami a férfiak körében divatos, gyakran beszédtéma, és egymás között sokszor a férfiasság erőpróbája is.

Ilyen szuper férfi ajándék a chilipaprika! Az elmúlt években a reneszánszát éli a chili szenvedély. Több százezer hódolója van csak Magyarországon! Erős evőversenyeket rendeznek, és mindenkinek van legalább egy olyan sztorija, hogy milyen brutális erős chilit kóstolt. Baráti körökben egymásra licitálnak az urak és viccelik meg egymást különböző millió SHU feletti chili készítményekkel, majd évekig nevetnek az élményen. Tíz évvel ezelőtt még a bogyiszlói és a „macskapöcse” paprikában merült ki ez a hóbort, ám az elmúlt évtized robbanásszerű változást hozott, és a magyar kézművesipar kiengedte a szellemet (és a szellem chilit) a palackból. Hatalmas válaszék hullott az erős íz kedvelők ölébe, ami kitűnő alkalmat nyújt arra, hogy egyedi, kreatív ajándékként szolgáljon akár Karácsonyi, születésnapi vagy egyéb alkalomra.

Chilicum kostoló

Lehet kitűnő férfi ajándék egy méregerős chili szósz, ami készülhet akár a világ jelenlegi hivatalosan legerősebb chili paprikájából, a Carolina reaperből, vagy Trinidad scorpionból (skorpió chili), vagy a Jolokia (szellem chili) fajtákból, de szuper férfi ajándék lehet egy exkluzív chili válogatás, amiben különböző ízű, erősségű chili szószok vannak összerendezve egy egységgé.

Végrendelet

Na ki vagyok?!

Ha ilyen válogatásban gondolkodunk, érdemes tudni, hogy az illető milyen ízeket szeret, és milyen konyhát preferál. A BBQ sütés szintén őrült tempóban toborozza férfi híveit, és azok az urak, akik ennek a szenvedélynek hódolnak, első számú célpontjai lehetnek a chilipaprikás ajándékcsomagoknak, pláne olyan chili válogatásnak, amiben chilis barbeque szósz is található! Ezek a csípős ajándékok rendszerint féltett kincsként kerülnek ki az asztal ékének, hogy vendégségek fénypontjaként mutathassák meg őket. Előnyük, hogy erejüknél fogva nem fogynak el olyan hamar, mint egy üveg ajándék ital, és mindenképpen ritkább, így egyedibb is egy exkluzív chili válogatás.

Mi a CHILICUM-nál specializálódtunk az ajándék szegmensre, így mindenki számára van megfelelő erősségű és felhasználású termékünk, legyen szó egy szóló chilis ajándékról, vagy egy gyönyörű chili válogatásról. Létezik chilipor, őrlőfejes chilipehely a világ legerősebb paprikafajtájából, és chiliszószok széles választéka a BBQ szerelmeseinek, az édesszájúaknak, annak, akinek semmi sem erős.

Szabadon választható csomag
Noir borzselé
Viaticum
Smoked Reaoer Mill

Share this post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .